november 13, 2015

Allmoge

Allmoge en av våra tre storsäljare.
Med femkamrarprofil på 76 mm motsvarar den 300 mm trä i isolervärde, Hela konstruktionen ger ett U-värde på 1.2. Den utbyggnaden som är på bågen skapar en skugga som gör att det blir mer liv i fönstret. Kan passa på ett hus som behöver något att fånga blicken. Passar bra även på mangårdsbyggnader och trävillan.

Man kan, precis som med Klassisk och Funkis, välja mellan olika tillval för dina fönster.

Allmogefönster och fönsterdörrar kan öppnas både inåtgående sidohängt och inåtgående bottenhängt (med den s.k. Dreh Kippfunktion). Fördelarna med detta är med den bottenhängda funktionen på fönstret, så slipper man flytta på saker innanför fönstret när man vill vädra och med den inåtgående funktionen på fönstret kan man putsa bägge sidorna på fönstret inifrån. Om man istället föredrar utåtgående så får man använda en bredare profil av funkis.
Precis som med övriga fönster tillverkas Allmoge efter måttbeställning. Du kan skicka en förfrågan så kan vi enkel offert på vad dina fönster skulle kosta. Vi även åka ut och mäta dina fönster, det kostar dig inget. Allt du behöver göra är att kontakta oss och boka en tid. Vid kundbesök försöker vi lyssna av era behov och önskningar sedan skickar vi offert på fönster och lämnar även pris på fönsterbytet. Dina fönster levereras vanligtvis inom tre veckor efter beställning. Detta är ett 1700-tals torp i Uråsa.