november 13, 2015

Klassisk

Klassisk är en av våra storsäljande fönstermodell.
Modellen har ett lågt u-värde 1.2 (isolerings-värde) och passar alla hustyper och byggnader. Den har en rundare profil och är lite mjukare i utformningen.

Man kan, precis som med Funkis och Allmoge, välja mellan olika tillval för dina fönster: mittstolpar, spröjs, två- och tredelade fönster och altandörrar. Det går även att välja mellan ett antal olika fönsterfärger. Klassisk kan levereras med treglas samt också utrust-as med frostat glas eller råglas.

Klassisk fönster och fönsterdörrar kan öppnas både inåtgående sidohängt och inåtgående bottenhängt (med den s.k. Dreh Kippfunktion). Fördelarna med detta är med den botten-hängda funktionen på fönstret, så slipper man flytta på saker innanför fönstret när man vill vädra och med den inåtgående funktionen på fönstret kan man putsa bägge sidorna på fönstret inifrån. Om man istället föredrar utåtgående fönster och fönsterdörrar så kan man givetvis också beställa det, men profilen blir då 20 mm bredare.

Precis som med övriga fönster tillverkas Klassisk efter måttbeställning. Vi åker ut och mäter dina fönster på rätt sätt, det kostar dig inget. Allt du behöver göra är att kontakta oss och boka en tid. Vi skickar sedan en offert, både på fönster och vad ett komplett fönsterbyte skulle kosta. Dina fönster levereras vanligtvis inom tre veckor efter beställning.