november 13, 2015

Funkis

Funkis är en av våra storsäljande fönstermodeller.
Modellen har ett lågt u-värde 1.2 (isoleringsvärde) och passar till tegelhuset men även andra byggnader där man vill ha ett rakt snyggt fönster.

Man kan, precis som med Klassisk och Allmoge, välja mellan olika tillval för dina fönster: låsbara handtag, spaltventil, persienn, rollodin, mittstolpar, spröjs, två- och tredelade fönster och inåtgående altandörrar. Det går även att välja mellan ett antal olika fönsterfärger. Klassisk kan levereras med treglas samt också utrustas med frostat glas eller råglas.

Funkisfönster och fönsterdörrar kan öppnas både inåtgående sidohängt och inåtgående bottenhängt (med den s.k. Dreh Kippfunktion). Fördelarna med detta är med den botten-hängda funktionen på fönstret, så slipper man flytta på saker innanför fönstret när man vill vädra och med den inåtgående funktionen på fönstret kan man putsa bägge sidorna på fönstret inifrån. Om man istället föredrar utåtgående Klassiska fönster och fönsterdörrar så kan man givetvis också beställa det.

Precis som med övriga fönster tillverkas Funkis efter måttbeställning. Vi åker ut och mäter dina fönster på rätt sätt, det kostar dig inget. Allt du behöver göra är att kontakta oss och boka en tid. Vi skicka sedan en offert både på fönster och pris för komplett montering. Dina fönster levereras vanligtvis inom tre veckor efter beställning.